Boek een rondleiding en steun ons project

De steigers van Schoonschip zijn privéterrein: we hebben ze zelf gebouwd en betaald, en wonen hier nog maar net. Met de inkomsten van rondleidingen, lezingen en (binnenkort) boekingen van ons Inspiratiehuis onderhouden we de steigers, leggen we groenvoorzieningen aan, en breiden we onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid en impact verder uit. Met het boeken van een rondleiding help je onze gemeenschap dus enorm! Voor meer info over ons project kun je ook ons open source platform bezoeken.

Commerciële rondleidingen van derden op de steigers worden niet op prijs gesteld. De kade is uiteraard gewoon openbaar.

Kosten

De kosten (op basis van max 15 personen en 60 minuten) zijn € 250 ex BTW voor bedrijven en commerciële partijen en € 150 ex BTW voor scholen, stichtingen en andere non-profitpartijen.

Bij grotere groepen zetten we meer rondleiders in.

Rondleiding aanvragen?

Je kan de tour boeken op ieder gewenste datum en tijd. Stuur ons je aanvraag minimaal 10 dagen voor de rondleidingsdatum, zodat we in staat zijn een geschikte gids voor je te vinden. Heb je interesse en ben je akkoord met ons tarief? Mail dan naar rondleidingenschoonschip@gmail.com of vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.


Contact

Interesse? Neem contact op!

Not readable? Change text. captcha txt