Boek een rondleiding en steun ons project

De steigers van Schoonschip zijn privéterrein: we hebben ze zelf gebouwd en betaald, en wonen hier nog maar net. Met de inkomsten van rondleidingen, lezingen en (binnenkort) boekingen van ons Inspiratiehuis onderhouden we de steigers, leggen we groenvoorzieningen aan, en breiden we onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid en impact verder uit. Met het boeken van een rondleiding help je onze gemeenschap dus enorm! Voor meer info over ons project kun je ook ons open source platform bezoeken.

Commerciële rondleidingen van derden op de steigers worden niet op prijs gesteld. De kade is uiteraard gewoon openbaar.

Kosten

De kosten voor een rondleiding (op basis van max 15 personen en 60 minuten) bedragen voor scholen/onderwijsinstellingen met een ANBI-status € 200 ex BTW. Alle andere organisaties betalen € 350 ex BTW.

Bij grotere groepen zetten we meer rondleiders in. Het is ook mogelijk de rondleiding virtueel te boeken. Dan laten we je via Zoom Schoonschip zien.

De opbrengst van onze rondleidingen wordt gebruikt voor de bekostiging van ons open source platform en on informatiecentrum.

Voorproefje?

Wil je alvast een voorproefje van verhalen van bewoners? Luister naar deze podcast over Schoonschip. Of bekijk hier de virtuele 360′ rondleiding die we gemaakt hebben.


  De kosten voor een rondleiding van 1 uur bedragen € 350 ex BTW voor bedrijven en € 200 ex BTW voor onderwijsinstellingen met ANBI-status.

  Zijn jullie een onderwijsinstelling met ANBI-status?
  Ja.Nee.

  Contact

  Interesse? Neem contact op!

  Not readable? Change text. captcha txt