Bouw in kanaal is begonnen

 In Nieuws

In het kanaal zie je de eerste bouwwerkzaamheden, te beginnen met de meerpalen.

Als Vereniging van Eigenaren zijn we straks gezamenlijk eigenaar van een grote steiger met vijf verbindingen aan de kade, met daaronder vele meters kabels en buizen voor elektriciteit, water, wifi en rioolwater. Deze steiger is ontworpen door Space&Matter en wordt aangelegd door Damsteegt; Swart is verantwoordelijk voor alle bekabeling en leidingwerk.

Met al die werkzaamheden is nu een start gemaakt. In het kanaal worden nu eerst de meerpalen geplaatst waaraan straks de woningen komen vast te liggen. Vervolgens gaan ze verder aan de slag met het bouwen van meer dan 300 meter steiger.

Begin oktober 2018 moet alles gereed zijn .

Contact

Interesse? Neem contact op!

Not readable? Change text. captcha txt