Naam:

Lieve Sue de Blok & Marius Gottlieb

Schoonschipper sinds:

2011

Huidige woonsituatie:

een huurhuis

Beroep:

Producer,  Creative @ J. Walter Thompson/Kok/Presentator

Hoe zien jullie het leven op Schoonschip voor je?

Marius staat al te koken, Marjan doet nog de laatste boodschappen terwijl Lieve op de tweeling past, Mike op het terras al een biertje opent en Michiel nog even de planten water geeft bij buren die op vakantie zijn.

Jullie zijn dubbele bakkers, hoe gaat de samenwerking?

Na een jaar bij het project zijn we van kavel gewisseld en naast Mike komen wonen. Dat klikte meteen erg goed en de samenwerking verloopt ook nog steeds uitstekend. We hebben wisselende werktijden en kunnen goed voor elkaar invullen als het nodig is.

Hoe gaat het ontwerpproces?

We zijn er veel mee bezig, maken veel eigen tekeningen en schetsen, proberen veel uit en maken maquettes. We zijn nog steeds met kleine dingen aan het puzzelen.

We vinden het erg leuk om te doen. Wie mag er nou zijn eigen huis ontwerpen op onze leeftijd?

Wat krijg je voor reacties uit je omgeving als je over Schoonschip praat?

 

Onze omgeving leeft erg mee. We worden er heel vaak naar gevraagd en iedereen om ons heen kijkt, samen met ons, erg uit naar de etentjes op ons dakterras.

Wat krijg je voor reacties uit je omgeving als je over Schoonschip praat?

 

Als geboren en getogen Amsterdammers zijn we ongelooflijk blij mee te doen aan een project dat in onze ogen het antwoord is op de veranderde stad. Een antwoord op de drukke huizenmarkt, de toeristen en Nutella-winkels. We hopen dat het een anderen inspireert zodat er meer duurzame projecten als Schoonschip komen.

Contact

Interesse? Neem contact op!

Not readable? Change text. captcha txt