Oorkonde voor experimentele status lokale energie

28 november 2016

Vandaag kreeg Markus Schmid, toekomstig bewoner van Schoonschip, een oorkonde uitgereikt van de directeur Nationale Programma’s bij RVO Nederland – Barto Piersma – omdat ons project de experimentele status lokale energie is toegekend. Volgens Piersma zijn experimenten als deze van het grootste belang voor de Nederlandse energietransitie. We staan voor een ongekende uitdaging om over te schakelen naar een duurzame energievoorziening en dit maakt het noodzakelijk om nieuwe wegen te bewandelen en daarvan te leren.

Andere initiatieven die net als wij de experimentele status hebben gekregen zijn: het Aardehuis in Olst, Villa de Verademing, de Windvogel en de VVE Noordstraat 111 in Tilburg.

Contact

Interesse? Neem contact op!

Not readable? Change text. captcha txt